NIEUW!

BODYTEC VOEDINGSCOACH

Tanja Oomen is werkzaam als Personal Trainer bij Bodytec Center en vanaf heden start Tanja ook als Bodytec Voedingscoach.

“Mijn doel is om meer mensen bewust te laten worden van wat ze eten. Wil jij geen crashdieet maar iets wat ECHT resultaat oplevert? Binnen een traject van een half jaar zal ik je coachen om betere keuzes te maken op het gebied van voeding. Tijdens dit traject zal ik je ondersteunen bij het maken van een concreet plan, zodat jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen”.

MELD JE NU AAN of wil je meer informatie omtrent het voedingscoaching traject mail dan naar: vo[email protected]bodyteccenter.nl

AANMELDEN?

Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol om een maximaal resultaat te behalen met sporten. Het beste resultaat behaal je met de Bodytec training als je:

Voor de training:

  • Eén uur van tevoren een glas water drinkt
  • Minimaal één stuk fruit eet
  • Een goede maaltijd eet (met name in de ochtend)

Na de training:

  • Minimaal één glas water per twee uur drinkt
  • Voldoende eiwitten en koolhydraten binnen krijgt. Dit zorgt voor optimaal spierherstel (binnen een uur na de training)

Zorg goed voor je lichaam:

  • Drink elke dag twee tot drie liter vocht
  • Zorg voor een gezonde lifestyle
  • Eet bewust, gezond en gevarieerd.

Persoonlijk voedingsschema

Voeding en Sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Een goed en gezond voedingspatroon is essentieel voor het gewenste restultaat. De Personal Trainers van Bodytec Center helpen jou graag met het maken van een persoonlijk voedingsschema.

Shake to go

Een proteine shake is lekker en bevordert het herstel na de intensieve Bodytec work-out.

Na de training heeft jouw lichaam proteïnen nodig. Proteïnen zijn noodzakelijk voor herstel en opbouw van je spieren. Heb je weinig tijd en moet je snel weg, kies dan voor een heerlijke

Shake to go. Zo ga je altijd opgeladen en met een goed gevoel de deur uit!

Fruit to go

Heb jij hard getraind, dan beloont Bodytec Center jou met een vers stukje fruit. Deze is gratis mee te nemen. Fruit is een gezonde aanvulling op de training. Koolhydraten vullen de energievoorraden aan en gaan vermoeidheid tegen.

Hartimage1

Laat je verrassen door de “schokkende” techniek en sta versteld van het resultaat. 

Tijdens de Bodytec training zorgt de elektro spier stimulatie ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind

proefles button