Ons Team

null

Kenny Oosterhoff

Owner / Personal trainer

“Als zelfstandig personal trainer kwam ik in aanraking met Miha Bodytec. Deze trainingsmethode was voor mij totaal nieuw. Door eigen ervaring merkte ik al snel dat trainen d.m.v. elektro impulsen zeer effectief is. Bodytec Center is voor mij een goede toevoeging op de huidige trainingen die ik verzorg.”

null

Tessa de Niet

OWNER / PERSONAL TRAINER

“Sporten, in wat voor vorm dan ook, is mijn passie en een groot deel van mijn leven. Ik geef al meer dan 5 jaar Personal Training. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Miha Bodytec. Ik wil mensen inspireren, mijn passie overbrengen en mensen laten inzien dat sporten leuk is. Uit ervaring weet ik dat je je goed voelt na een training. Ik ben bereid iedereen te helpen, samen doelen te stellen om te komen tot een positieve stimulans. “

null

Yoeri van Giessen

Personal trainer

“Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik vind het dan ook super leuk mensen te begeleiden met hun persoonlijke doelstelling waarin hun gezondheid centraal staat. De technologie van Bodytec sprak mij direct aan toen ik er voor het eerst van hoorde. Deze korte en effectieve trainingen zijn voor veel mensen de oplossing om in hun drukke leven toch even te sporten.”

null

Tanja Oomen

PERSONAL TRAINER / VOEDINGSCOACH

“Mijn grote passies zijn voeding en sport, deze passies deel ik daarom graag met mensen die zich gezonder en fitter willen voelen. Naast mijn opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik Personal Trainer en begeleid ik klanten optimaal met hun leefstijl. Bij Bodytec Center voel ik mij op mijn plek omdat we staan voor persoonlijke aandacht op het gebied van beweging en voeding.”

Joeri Doomernik

Joeri Doomernik

Marketeer

“Bodytec Center is een jong bedrijf waar veel groei in zit. Het idee achter Bodytec Center is er één waar ik in geloof. Het is aan mij als marketingspecialist om deze innovatieve manier van sporten zo goed mogelijk te vertalen naar de klant toe.”

null

Jeffrey Born

Personal trainer

“Sinds kort ben ik een nieuwe trainer bij Bodtec Center. Zelf sport ik al enige tijd in de fitness. De kennis die ik heb mogen opdoen tijdens mijn sportopleiding wil ik overbrengen op mijn cliënten. Om mensen te trainen en te begeleiden naar hun eigen doel vind ik geweldig.
Met bodytec is dit een snelle, leuke en effectieve manier om dit te kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten en met de cliënt naar hun doelen te werken zodat ze wél de gewenste resultaat behalen die ze willen bereiken.”

null

Jaimy Kerkhof

Personal Trainer

“Sport & bewegen en een gezonde levensstijl vind ik erg belangrijk. Hierdoor ga je fit en krachtig de dag door. Dat is ook de reden dat ik het belangrijk vind dat andere mensen aan beweging doen. Als personal trainer heb jij de taak om de cliënten te laten sporten en bewegen met als einddoel, resultaat! Natuurlijk ook om mensen te motiveren dat sporten en bewegen wel leuk is! Na de trainingen die ik heb gegeven bij Bodytec Center hoor ik vaak “huh is het nu al voorbij?”

” Time flies when you’re having fun.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vandaag nog je proefles aan! 

Tijdens de Bodytec training zorgt de elektro spier stimulatie ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind

proefles button