Bodytec Training 

Het bijzondere van deze trainingsmethode zit verborgen in de Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Dit is een revolutionair trainingssysteem en biedt de voordelen van Hoge Intensiteit Interval Training om in een zeer korte tijd resultaten te boeken. In de topsport en revalidatie is EMS een oude en beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen. Nu is deze techniek beschikbaar buiten de topsport om een volledige lichaamstraining te doen dat het lichaam versterkt, vormt en strakker maakt.

Tijdens de training zorgt de elektro spier stimulatie ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat spiervezels maximaal worden geactiveerd resulteert deze workout in een snel waarneembaar resultaat. Betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling, gezondere huid en reële trainingsdoelen liggen binnen handbereik

De training is snel, zeer effectief en onder begeleiding van een personal trainer. Trainen volgens onze methode kan iedereen en kost slechts 20 minuten per training. De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en kan afgestemd worden op alle leeftijden en niveaus.

Klik hier voor alle voordelen van de training. Laat je verrassen door de “schokkende” techniek en sta versteld van het resultaat. Neem contact met ons op voor een proefles.

kofferloesung

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vandaag nog je proefles aan! 

proefles button